Kokostoppar doppade i mörk choklad
Kokostoppar
Ca: 24 st
50g smör
0,75 dl socker
2 ägg
200g kokosflingor
Ca 70g mörk choklad
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna.
3. Rör ihop ägg och socker.
4. Häll i kokos och smör och rör om.
5. Låt stå ett tag så att kokosen får svälla lite.
6. Klicka ut på bakplåtspapper.
7. Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 min så att kokostopparna blir gyllenbruna.
8. Låt svalna och doppa dom sedan i mörk choklad.
Tips: om du vill kan du ha i lite citronsaft i kokostopparna!

Vilken mysig blogg!
Det är såhär att min man fyller år i helgen och jag skulle vilja göra en glass eller liknande till kalaset men jag tycker inte att jag hittar några bra recept. Jag skulle tidigare göra tryfflar och det var så jag kom in på din blogg. Du verkar duktig på det här med bak så då tänkte jag ta chansen att fråga, du skulle inte kunna tipsa om någon enkel glass som jag skulle kunna göra? Tack på förhand!
Mvh/Catrin