Baconinlindad sparris med tillbehör

Gårdagens förrätt:

• Färsk sparris
• Bacon
• Blandsallad
• Pinjenötter
• Parmesan
• Citron
• Olja
• Örtsalt, svartpeppar

1. Skär bort den hårda snutten på sparrisen.
2. Dela på mitten och koka i lättsaltat vatten i ca 6 min.
3. Rulla in 3 sparrisbitar i varje bacon.
4. Stek och lägg på hushållspapper.
5. Lägg sallad på tallriken, blanda ihop citron, olja, örtsalt och peppar och häll över salladen.
6. Strö över rostade pinjenötter och riven parmesan.
7. Lägg på rullarna och servera.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

linneasmatochbak.blogg.se

Älskar allt som har med mat och bak att göra.

RSS 2.0