Chokladmousse med apelsin

Det fick bli en liten efterrätt idag!

4 port:
140g mörk choklad
1 ägg
1/4 dl kesella/turkisk yoghurt eller liknande
3 dl grädde
Skal ifrån en apelsin

1. Smält chokladen och rör i ägget.
2. Ha i kesella eller liknande och rör om.
3. Vispa grädden.
4. Häll i chokladsmeten i grädden.
5. Riv i apelsinskal och rör om ordentligt.
6. Häll upp i portionsglas.

Ställ i kylen tills det stelnar.
Servera med filéade apelsinklyftor.

Kom ihåg att inte få med det vita på apelsinen när du river i skalet. Då blir det beskt.

Tyvärr så gick det inte att få någon bra bild på moussen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

linneasmatochbak.blogg.se

Älskar allt som har med mat och bak att göra.

RSS 2.0