Vit chokladmousse med hallon och passionsfruktssås

Recept:
4-5 pers

• 200 g vit choklad
• 2 1/2 dl grädde
• 1 dl kesella
• 1 ägg

• passionsfrukt
• äppelmos
• hallon
• florsocker

1. Smält chokladen och blanda i ägget.
2. Blanda i kesella och sist den vispade grädden.
3. Häll i portionsglas eller en form.
4. Ställ i kyl tills moussen har stelnat.

Passionsfruktssås:

1. Mixa passionsfrukten med lite vatten.
2. Sila bort kärnorna.
3. Blanda i lite äppelmos.

Hallonsås:

1. Koka hallonen tills dom kokat sönder helt.
2. Häll i lite florsocker.
3. Sila bort kärnorna.

Servera



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

linneasmatochbak.blogg.se

Älskar allt som har med mat och bak att göra.

RSS 2.0